Zgjidhni Ndricimin tuaj!

Ndriçimi është përdorimi i dritës për të arritur efekte praktike ose estetike. Ai përfshin përdorimin e të dy burimeve artificiale të dritës si llambat dhe ndriçuesit. Pajisjet që ndriçojnë një ambjent krijojnë një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm përveç shtimit të stilit në dekor . Automa ju vjen ne ndihme me nje shumllojshmeri pajisjesh per te gjitha ambjentet tuaja.

Ndricimi LED

Llambat LED përdoren si për ndriçimin e përgjithshëm ashtu edhe për qëllime të veçanta. LED duke përdorur parimin e përzierjes së ngjyrave mund të lëshojnë një gamë të gjerë ngjyrash duke ndryshuar proporcionet e dritës të gjeneruara në secilën ngjyrë parësore. Kjo lejon përzierjen e plotë të ngjyrave në llamba LED. Nese po kerkoni dicka qe te kete jetegjatesi dhe me pak harxhime LED eshte zgjedhja e duhur. Redukton kostot e energjisë, përdor të paktën 75% më pak energji duke kursyer në shpenzimet. Redukton kostot e mirëmbajtjes – zgjat 35 deri 50 herë më shumë se llambat inkandeshente dhe rreth 2 deri 5 herë më i gjatë se ndriçimi fluoreshent.

Automa sh.p.k sjell ndricimin si distributor i kompanise Forlife.  Me nje game te gjere produktesh jemi tashme pjese e disave nga projektet me te rendesishme.

Ne jemi Drita!