Sensor Alarmi Smart

Sistemi i alarmit per ambjentet tuaja. Ne baze te skenarit tuaj alarmi do te ndizet dhe mund te caktivizohet  me ose pa nderhyrjen tuaj. Cdo njoftim vjen ne aplikacion.

 

Benefitet:

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli ne distance

-E lehte ne perdorim

-Volum 100/90/80db

Sensor Levizje Smart

Ambjentet e shtepise , zyrave tuaja, garazhi tashme do te jene te siguruara. Levizja me e vogel do tju njoftohet ne aplikacionin e telefonit tuaj.
Aplikacioni eshte i pershtatshem per perdorues Android si dhe perdorues IOS.

 

Benefitet:

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli ne distance

-E lehte ne perdorim

-Zbulon deri ne 7m

Wifi Smart Camera IP

Kamera smart, te aksesueshme nga distanca me ane te aplikacionit. Mundeson ruajtjen e filmimeve, screenshot, audio dhe levizjen 180 grade. Aplikacioni eshte i pershtatshem per perdorues Android si dhe perdorues IOS.

 

Benefitet:

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli ne distance

-E lehte ne perdorim

-Rezolucion 720P

Sensor Temperature dhe Lageshtie

Sensor per matjen e temperatures dhe lageshtise se ambjentit. Aksesohet me ane te aplikacionit i cili  eshte i pershtatshem per perdorues Android si dhe perdorues IOS. Mjafton te jete i lidhur ne rrjet dhe ju do te njoftoheni per cdo ndryshim temperature. Fale aplikacionit do te mund te krijoni nje skenar tuajin.

 

Benefitet:

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli i temperatures dhe lageshtise ne distance

-E lehte ne perdorim

Sensor per Dyer dhe Dritare

Sensor levizje per dyer dhe dritare e mundur te aksesohet ne distance. Ju do te njoftoheni  nese dyert apo dritarja  hapet keshtu ambjentet tuaja do te jene me te sigurta.

Benefitet:

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli i sigurise ne distance

-E lehte ne perdorim

-Shpejtesia e trasmetimit 9.6/40/100kbps

Celes Smart

Eshte nje pajisje e cila ben te mundur lidhjen e pajisjeve elektronike ne rrjet.
Ju keni akses me ane te telefonit nga cdo vend qe mund te ndodheni.
Aplikacioni qe duhet te perdorni eshte i pershtatshem per perdorues Android si dhe perdorues IOS.

 

Benefitet :

-Projektimi i pajisjes me panel xhami, rezistent ndaj lageshtise

-Dizajn komode dhe i bukur

-I papershkrueshem nga uji apo zjarri

-Kontrolli i ndezjes / fikjes ne distance

-E lehte ne perdorim

-Ju mund te percaktoni po ashtu nje orare baze  qe te ndizen dhe fiken automatikisht.

Celes Smart per Grila

Celes Smart per te komanduar grilat, dyert elektrike. Mbyllni perden permes kontrollit te telefonit dhe hapeni serish ate nga cfaredo distance te ndodheni.Ju keni akses me ane te telefonit nga cdo vend qe mund te ndodheni.

 

Benefitet :

-Projektimi i pajisjes me panel xhami, rezistent ndaj lageshtise

-Dizajn komode dhe i bukur

-I papershkrueshem nga uji apo zjarri

-Kontrolli i ndezjes / fikjes ne distance

-E lehte ne perdorim

-Ju mund te percaktoni po ashtu nje orare baze  qe te ndizen dhe fiken automatikisht.

Prize Smart

Eshte pajisje e gjeneratës se re e cila ben te mundur lidhjen e cdo pajisjeje me një rrjet në shtëpi. Keto priza menaxhohen me ane te aplikacionit i cili do te ndodhet ne smartphonin tuaj apo tablet. Priza do jua bej rutinen tuaj me te lehte vetem me klikimin e nje butoni.

 

Benefitet :

-Kontrolli i ndezjes / fikjes ne distance

-Dizajn kompakt

-Ndizen dhe fiken automatikisht ne baze te orarit qe ju percaktoni

-Matja e saktë e konsumit të energjisë

-E lehte ne perdorim