Zgjedhje e Zgjuar

Beni zgjedhjen tuaj me te mire per te kursyer !

Fleksibilitet

Automa ofron komoditet, ruajtje te energjise dhe siguri ne cdo vend qe ju ndodheni !

Disponueshmeri

Do te jemi gjithmone aty per ata qe na besojne duke garantuar keshtu nje sherbim te plote dhe efikas !

Siguri

Do te keni kontroll te cdo levizje te paautorizuar fale aplikacionit ne telefonin tuaj !

Mbeshtetje Teknike

Ofrojme monitorim dhe mirembajtje ne kohe rekord me ate te programeve per menaxhimin e proceseve !

Nderveprimi

Nderveprimi midis pajisjeve arrihet permes orkestrimeve dixhitale mbreselenese !

Kudo qe vete e ke shtepine me vete !

Mundesia e nje aplikacioni ne telefonin/tabletin tuaj nga i cili te mund te kontrolloni pajisjet smart elektronike te shtepise suaj tanime eshte nje enderr e prekshme. Kombinimi i tyre sjell lehtesim ne perditshmerine e gjithsecilit.

Internet ne telefonin tuaj dhe mjafton nje klikim per te mos e patur koken pas. Duke filluar qe nga kontrolli i dritave, soba, dushi e deri te  grilat apo garazhi. Per nje jetese me te mire plot produktivitet , cilesi,komoditet dhe siguri.

Lexo Me Shume

Klienti eshte paresia jone !

 Fale bashkepunimit realizimi I kerkesave te tij ne kohe reale dhe cilesore nuk do te jete me nje sfide. Sherbimi  i ofruar nga  Automa do te jete 24/24 per cdo dite te javes. Teknologjia jonë mund të përdoret në të dyja ndërtesat e reja ashtu edhe ato ekzistuese. Duke analizuar cdo infrastrukture te teknlologjise .Instalimi  mund të shtrihet lehtë dhe përshtatet me nevojat e reja dhe te jete eficent.Ofrojme monitorim dhe mirembajtje ne kohe rekord me ate te programeve per menaxhimin e proceseve.Pajisjet e instaluara ju bejne me dije nese shtepia juaj eshte ne rrezik. Keshtu nese keni harruar hekurin ne prize apo soba eshte ndezur ju keni kontrollin e tyre nepermjet telefonit tuaj.

Lexo Me Shume

Si funksionon :

1

Telefono

Ne ju ndihmojme te automatizoni sistemin e shtepise tuaj.

2

Percakto Takimin

Ne do te dergojme inxhinier te posacem ne shtepine tuaj.

3

Shkarko Aplikacionin

Kontrolloni shtepine tuaj nepermjet Smartphone-it.