Vizioni i “AUTOMA" eshte automatizimi dhe kontrolli i ambientit vetem me nje klik duke perdorur sistem te centralizuar. Specialistet tane jane gjithmone ne kerkim dhe zhvillimin e sistemeve te reja bashkohore per tu pergjigjur kerkesave te klienteve.

Shtepia ne ndihmen tuaj!

1. Mengjes i mbare
                    Nese shtepia e di saktesisht se cfare dhe kur duhet bere ajo eshte nje Shtepi e Zgjuar. Mengjeset jane me relaksuese nga cmund ta imagjinoni. Thjesht thuaj se kur do te zgjohesh dhe rutina ditore do te filloj automatikisht. Do te ndizen dritat, makina e kafese do te ngrohet dhe cdo gje tjeter do te jete ne dispozicionin tuaj.
 
 
2. Dite e qete
Shpesh na ndodh te largohemi nga shtepia nxitimthi. Gjate gjithe dites do te kemi ne mendje : Mos ndoshta e lash hekurin ne prize? Po dritat i fika?
Ky nuk do te jete me nje shqetesim, dita juaj do te vazhdoj e qete pasi cdo gje do te jete e komanduar nga ju ne cdo vend dhe cdo kohe, pa patur rendesi se sa shpejt dolet nga shtepia apo se sa do te vonoheni.


3. Praktike
Pajisjet smart jane praktike per tu perdorur nga te gjithe, pavarsisht nese je i gjate apo i shkurter, i vjeter apo i ri dhe jane te plotesuar nga shume funksione. Nje bashkeveprim i mire i juaji me to , ju ofron mundesi te pakufizuara, perfitime te panumerta dhe momente plot pozitivitet. 

Pa shpërndarës !

Priza punon me Wi-Fi ekzistues në shtëpinë tuaj.

Komandohet nëpërmjet internetit !

Menaxho pajisjet e lidhura me prizën e mençur nëpërmjet internetit.

Kontrolli zanor !

Duke punuar mirë me të dy Amazon Alexa dhe Google Assistant.

Caktimi i ndezjes / fikjes së energjisë !

Për shembull, vendosni llambat për t’u ndezur gjatë natës ose ndizni në agim.

Kontrolli i APP !

Me aplikacionin, kontrolloni me lehtësi nëse pajisjet e lidhura janë të mbyllura ose jo. Nëse jo, mbylleni atë pa u kthyer në shtëpinë tuaj.

Statistikat e Energjisë Elektrike !

Shikoni statistikat e drejtpërdrejta për konsumimin e përditshëm të energjisë elektrike.

Do të vëreni që ato do të ulen ndjeshëm !