30 

Sistemi i alarmit per ambjentet tuaja. Ne baze te skenarit tuaj alarmi do te ndizet dhe mund te caktivizohet  me ose pa nderhyrjen tuaj. Cdo njoftim vjen ne aplikacion.

Categories: ,

Description

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli ne distance

-E lehte ne perdorim

-Volum 100/90/80db

By Comments off May 5, 2023