30 

Sensor levizje per dyer dhe dritare e mundur te aksesohet ne distance. Ju do te njoftoheni  nese dyert apo dritarja  hapet keshtu ambjentet tuaja do te jene me te sigurta.

Categories: ,

Description

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli i sigurise ne distance

-E lehte ne perdorim

-Shpejtesia e trasmetimit 9.6/40/100kbps

By Comments off May 5, 2023