65 

Kamera smart, te aksesueshme nga distanca me ane te aplikacionit.

Categories: ,

Description

Mundeson ruajtjen e filmimeve, screenshot, audio dhe levizjen 180 grade.

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli ne distance

-E lehte ne perdorim

-Rezolucion 720P

By Comments off April 6, 2023