30 

Ambjentet e shtepise , zyrave tuaja, garazhi tashme do te jene te siguruara. Levizja me e vogel do tju njoftohet ne aplikacionin e telefonit tuaj.
Aplikacioni eshte i pershtatshem per perdorues Android si dhe perdorues IOS.

 

Categories: ,

Description

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli ne distance

-E lehte ne perdorim

-Zbulon deri ne 7m

By Comments off May 5, 2023