30 

Sensor per matjen e temperatures dhe lageshtise se ambjentit. Aksesohet me ane te aplikacionit i cili  eshte i pershtatshem per perdorues Android si dhe perdorues IOS. Mjafton te jete i lidhur ne rrjet dhe ju do te njoftoheni per cdo ndryshim temperature. Fale aplikacionit do te mund te krijoni nje skenar tuajin.

Categories: ,

Description

-Dizajn komod dhe i bukur

-Kontrolli i temperatures dhe lageshtise ne distance

-E lehte ne perdorim

By Comments off May 5, 2023