80 

Zile dere dhe kamera sigurie. E pajsur me sensor per tju njoftuar per cdo levizje.

📱- Njofton ne aplikacionin tuaj
🔊- Mikrofon dhe altoparlant per te komunikuar
🔔- Zile dere

Categories: ,

Description

Tensioni: 100V – 250VAC 50Hz/60Hz ose DC5V 2A
Sensori i imazhit: Sensori COMS 720P 1/4″GC1054
Distanca me rreze infra të kuqe: 850 nm infra të kuqe, distanca efektive 5 m
Zbulimi i njeriut PIR
Hyrja/dalja e audios-38dB mikrofon / altoparlant i integruar
Modaliteti i videos: Regjistrim manual, regjistrim alarmi
Dimensioni: 155*75*33 mm

 

 

 

By Comments off September 7, 2023